Over Ons

Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Villa Leuvenstein is ontstaan in Nederland in een monumentaal gebouw genaamd ‘Villa Leuvenstein’ en is sinds 2021 verhuist naar België en heeft de naam van haar bedrijf behouden, de eigenares is Dieuwke Smit.  Nu heeft ze de deuren van Villa Leuvenstein geopend in Knesselare. Ze vindt het altijd een uitdaging om aan mooie, unieke meubels en spulletjes te komen, maar op jacht gaan naar ‘de parels’ is wel wat ze heel graag doet, ondanks het vroege opstaan en het verre reizen. In het atelier van Villa Leuvenstein wordt er van iets ouds, wat vaak niet meer gezien wordt, een eyecatcher gemaakt.

Meubels worden liefdevol en met precisie gerestaureerd en geschilderd in zorgvuldig uitgekozen kleuren en kwaliteitsmaterialen want oude spulletjes verkeren niet altijd in opperste conditie.
Oude en nieuw items worden in de winkel op een passende manier gecombineerd waar een mooi geheel uit voort komt en toegepast kan worden aan uw interieur.
Dit is een mooie manier van duurzaam shoppen en u veel meer een eigen stijl creëert omdat het voornamelijk unieke items zijn!

 

© 2020 - 2022 Villa Leuvenstein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel